E-BOOK KULINARNY "ELASTYCZNE GOTOWANIE"

Ten e-book nie jest dla każdego!

Wiem, nieźle zaczynam reklamę e-booka 🙂
Jednak prawda jest taka, że jest on stworzony w unikatowy sposób i przepisy skonstruowane są zupełnie inaczej niż we wszystkich książkach kucharskich jakie znasz..

To ma swoje plusy i minusy..

Gwarantuję jednak, że Twoje gotowanie już nigdy nie będzie takie samo. Ty natomiast zaczniesz czerpać z tego jeszcze większą frajdę !
Dodatkowo sprawę ułatwia fakt, że przepisy są bardzo proste i nie wymagają umiejętności a jedynie chęci..

Elastyczne gotowanie zakłada zaangażowanie i myślenie podczas tworzenia posiłków. Nie znaczy to jednak, że cały proces jest czasochłonny i uciążliwy – wręcz przeciwnie.
Ten e-book nauczy Cię podążać za intuicją i radzić sobie bez przepisów – szybko, sprawnie ie bezboleśnie!

Plusy elastycznego gotowania

-Elastyczność, rzecz jasna 🙂
Przepisy stworzone są w taki sposób, by umożliwić ich łatwe modyfikowanie i dać Ci dużą dozę wolności.

-Proste łatwo dostępne składniki.
I pisząc to nie mam na myśli Lidla czy Biedronki a zakupy w innych państwach czy kontynentach. Składniki większości dań znajdziesz niemal na całym świecie.

-Niepowtarzalność.
Za każdym razem kiedy przyrządzasz jakieś danie ono może smakować zupełnie inaczej. Brak podanych idealnych ilości i gramatur temu sprzyja 🙂

-Szybkość przyrządzania.
Przepisy stworzone są tak, by gotowało się szybko i sprawnie.

-Możliwość łatwego dopasowania przepisu dla dowolnej ilości osób i ich preferencji.

-Tworzenie a nie odtwarzanie.
Celem tego e-booka nie jest to, by każdy odtwarzał moje smaki i dania a raczej to, by pozwolić Ci tworzyć własne.

Ta pozycja będzie Twoją przygodą.
Odkrywaniem i doświadczaniem a nie odtwarzaniem.

Ten e-book jest dla Ciebie jeśli:

  • lubisz eksperymentować
  • chcesz odkryć swoje nowe smaki
  • gotujesz sercem a nie precyzją
  • lubisz warzywa
  • chcesz zwiększyć ilość warzyw w swojej diecie lub przetestować wegetariańską kuchnię
  • chcesz nauczyć się gotować
  • jesteś osobą otwartą na nowości
  • lubisz gotować szybko ale smacznie
  • cenisz sobie różnorodność
  • To z pewnością nie jest dla Ciebie jeśli:

  • odmierzasz każdy składnik przepisu z inżynieryjną, aptekarską precyzją
  • lubisz bardzo jasne wytyczne
  • nie lubisz wprowadzać zmian i cenisz sobie prostotę i powtarzalność
  • jesteś osobą bardzo dokładną i takich też instrukcji potrzebujesz
  • Nie zrozum mnie źle.
    Przepisy są opisane i mają instrukcje wykonania, jednak..
    brak w nich precyzji i dokładnych ilości. Już na pierwszym etapie SAMODZIELNIE decydujesz, z jakich składników wykonasz danie. Przepisy stworzone są w sposób, umożliwiający wykonanie dania w trzech wariantach!

    Jak wygląda przykładowy przepis ?

    Już na tym etapie decydujesz, w jakiej wersji wykonasz przepis. Ja namawiam by ZAWSZE gotować w opcji maxi! Bo jestem maksymalistką. Jednak znam też życie i to, że nie zawsze z różnych powodów możesz czy nawet chcesz przyrządzać danie w takiej wersji.

    Koniec z rezygnowaniem z gotowania z powodu braku składników!

    Koniec z jedzeniem byle czego tylko dlatego, że masz pustą lodówkę!

    Koniec z nudą na talerzu.

    Co znajdziesz w ebooku :

    40 prostych i szybkich w wykonaniu przepisów z których każdy przedstawiony jest w minimum trzech wersjach wykonania.
    120 stron !

    Moją historię. 

    Moją historię. 

    Porady jak gotować lepiej i smaczniej.

    Tipy na wykorzystanie lub przerobienie danego przepisu lub rady dotyczące produktów.

    Tipy na wykorzystanie lub przerobienie danego przepisu oraz rady dotyczące produktów.

    Porady jak prosto uzyskać lepszy i apetyczniejszy wygląd dań.

    Listę zakupów, którą możesz wydrukować.

    Listę zakupów, którą możesz wydrukować.

    Cena e-booka to 39 PLN

    Kupując e-book do 1 kwietnia dostajesz...

    Gratis!

    ...mój mini ebook o elastycznym planowaniu posiłków
    o wartości 15 PLN!